Välkommen till Guldhedens IK Innebandy Pojkar 2014

Vi tränar på Valhalla i sporthall B på tisdagar 17.00-18.30.

Formatet är fyra utespelare och en målvakt, dvs "blå nivå" enligt Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU).

Just nu består laget av pojkar födda 2014 och 2015, men även flickor är också välkomna att delta.

Kostnadsfria aktivitetsglasögon till barn mellan 5 och 12 år
2024-02-07 12:35

Tips till er som har barn med glasögon!

Generation Pep tillsammans med Synsam delar ut kostnadsfria aktivitetsglasögon till barn mellan 5 och 12 år.

Läs mer här:

GIK Innebandy Pojkar 2014: Megasammandrag i Lundbystrands Sporthallar
2024-02-05 10:36

GIK Innebandy Pojkar 2014 är anmälda till megasammandraget (sammandrag nr 5) i Lundbystrands Sporthallar söndagen den 25 februari. Vi har ännu inte fått exakta tider, men planera för en halvdags-aktivitet. Vi återkommer med mer information så snart tiderna är satta.

(Sammandraget är på grön nivå, dvs tre utespelare. På träningarna har vi dock redan startat med blå nivå, dvs fyra utespelare.)

Mer info finns här:

Säsongsstart vår 2024: GIK Innebandy Pojkar 2014
2024-01-10 08:43

Nästa vecka (16 januari) startar vårsäsongen för GIK Innebandy Pojkar 2014. Samma tid som i höstas, dvs tisdagar 17.00-18.30. Vi behöver fortsatt hjälp från er föräldrar med att sätta upp och ta ner sargen.

Att tänka på:

• Varje barn ska ha egen klubba och egna glasögon. Vi har både extra klubbor och glasögon, men bara som reserv ifall något glömts bort eller gått sönder.
  • I höstas var det några tillfällen då ett eller flera barn var trötta och hungriga under träningen. Skicka gärna med ett mellanmål om det behövs så att de orkar med hela träningen.
Säsongsavslutning i klubbstugan
2023-11-30 15:23
Höstsäsongens sista träning är tisdag 19 december i Valhalla sal B. Efter en timmes vanlig träning, klockan 18.00, samlas de barn och föräldrar som vill för att gemensamt ta sig till GIKs klubbstuga (Doktor Heymans Gata 1F) och äta middag där klockan 18.30. Tanken är att ha lite "team building" med barnen och göra något roligt tillsammans som avslut på säsongen. Vi tänkte också ha ett kort föräldramöte, så att vi tillsammans bland annat kan diskutera målsättningen för laget inför nästa år (Vilka kan vara ledare? Hur ska vi göra med seriespel?...). Räkna med att vi är klara i klubbstugan senast 20.00.

• Maten blir en sambeställning från ILovePizza till självkostnadspris (om inte någon har något bättre förslag).
  • Som förälder går det bra att möta upp vid klubbstugan klockan 18.30, bara man har ordnat sitt barns transport från Valhalla till klubbstugan (det blir nog samåkning i både spårvagn och bil).
Det kommer att skickas ut en vanlig kallelse för säsongsavslutningen. Svara på den och lägg till namn på de föräldrar som följer med i kommentars-fältet.
Ny tid och plats för innebandyträningen från 7 november.
2023-10-16 10:59

Från och med 7 november kommer vi byta tid och plats på innebandyträningen för pojkar 2014. Ny tid och plats blir tisdagar 17.00-18.30 i Valhalla sporthall B. Kallelser kommer att skickas ut som vanligt.