Välkommen till Guldhedens IK Innebandy Pojkar 2012

Vi är ett gäng med grabbar födda 2012 som tränar och spelar innebandy för att det är kul. Vi spelar seriespel och ibland spelar vi även cuper.

Vi tränar vanligtvis på Valhalla i sporthall C på onsdagar 18.00-19.30. Om du är intresserad så kika gärna i till oss på träning eller kolla i vår kalender där ser du var vi vinns denna veckan.

Vill du bli en av oss så tveka inte att höra av dig. Vi tar gärna emot fler och helst med lite innebandybakgrund eller annat bollspel sedan tidigare.

sekreterare@guldhedensik.se

Sista tävlingsmatcherna för säsongen
2024-04-21 16:42
Paussnack i halvtid.

Efter sommaren är det dags för vårt P12- lag att växla upp till fullplan och spelformen 5 mot 5 + målvakt. Som förberedelse och som avslutning på denna säsongen spelade laget cup i denna spelform under helgen. Det blev hela fyra matcher på lördagen och två under söndagen. Förutom bra innebandy fanns chansen att hänga med kompisarna och bygga laganda. Inför första matchen blev det också entré genom ett inspring på samma sätt som i de högre seniorserierna.

Träningarna fortsätter ett tag till men från matcherna tar vi en paus och återkommer igen i början av oktober.