SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Guldhedens Idrottsklubb
Fotboll

Årsmötet 2024 avklarat
2024-03-25 07:47
Fotbollens och Innebandyns ledningsgrupper skall avlasta styrelsen med det operativa

I veckan 20 mars höll Guldhedens IK ordinarie årsmöte i klubbhuset. Den avgående styrelsen fick full ansvarsfrihet för det gångna året från mötet och revisorerna. Förutom genomgång av vad som hänt under år 2023 valdes åter Lars Nilsson till ordförande. In i styrelsen kliver Anna Hansson som i praktiken redan i ett halvår fungerat som fotbollens barn & ungdomsansvarig.

 

Den stora nyheten presenterades i verksamhetsplanen för kommande år. Två ledningsgrupper inrättas mellan styrelsen och verksamheten. En för Fotboll och en för Innebandy. Avsikten är att dessa grupper skall avlasta styrelsearbetet bl.a. med de händelsestyrda mer operativa frågorna vilket ger styrelsen mer tid att utveckla föreningen mot framtiden.

 

Med nya automatiserade system för Medlemsservice och nytt ekonomisystem sparar vi också mycket jobb och får bättre inblick och ordning i arbetet med ekonomiplaneringen.

 

//Stefan Krafft