SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Guldhedens Idrottsklubb
Fotboll

Bli medlem i Guldhedens Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Å R S M Ö T E 2024 Onsdag 20 mars kl.18:00
2024-02-17 12:35

Guldhedens IK kallar samtliga medlemmar till Årsmöte 2024 i klubbhuset 20 mars kl.18:00. Möteshandlingar kommer att publiceras här i god tid innan mötet.

GULDLÖRDAG
2024-01-20 11:36
Kom till oss och ha lite kul på lördagskvällarna!

Du vet väl att vi finns i vårt klubbhus varje lördag för dig och dina kompisar. Hos oss kan du spela Playstation, brädspel eller lattja med bollar i gympasalen. Eller så kanske du bara vill hänga med oss i klubbhuset. Alla är välkomna, barn & ungdomar föräldrar eller kompisar!  Vi har öppet varje lördag kl.18 – 22.

(till kl.21 för de yngsta) och förutom vid skollov och storhelger.)

 

Tillsammans blir det roligare!

Vår meste Guldheding Ralf Olsson har lämnat oss!
2023-12-22 15:11

Vår klubbmästare och kulturbärare Ralf Olsson har med stor sorg och saknad lämnat oss den 15 december efter en tids sjukdom, 76 år gammal.  För alla oss i föreningen har Ralf alltid funnits. Han kunde såväl berätta om anekdoter från förr, som hur klubbhuset kom till eller om A-lagets senaste match. Alla vi som någon gång tillhört Guldhedens IK vet hur mycket Ralf betydde, hur mycket han berörde oss alla och vilket stor föreningsmänniska han var.

Tack Ralf för alla fina år!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Begravningen ägde rum i Guldhedskyrkan den 19 januari med över hundra närvarande som alla ville ta ett sista farväl av Ralf. Många deltog också i den efterföljande minnesstunden i vårt klubbhus. 

Vi byter Innebandy mot Fotboll
2022-04-11 13:57
GIKs innebandydamer här i en bild från när man besegrade topplaget IBF Backadalen

Vitsipporna lapar i sig ljuset samtidigt som gräsmattorna gör sig beredda för att ta emot fotbollsspelare över hela landet. Ja jag vet, men plastgräset funkade inte så bra med vitsipporna :)

 

Det är också den tiden då innebandyfolket tar lite paus efter en lång säsong. Vårt damlag som har skaffat sig en bra och trygg grupp under säsongen hade in i det längsta hoppas hamna på övre halvan av serien. Femteplatsen efter dom fyra suveräna topplagen var möjlig att nå via vinst i sista omgången mot IBK Kungälv. Men kexlaget var starkare den här gången och GIK fick parkera på en ändå fin sjunde plats i sluttabellen. En av dom bästa resultaten för våra damer i division ett på länge och med det ökad tilltro på lyckade kommande säsonger.

Vårt herrlag har haft det svårt den här säsongen och hamnade dess värre på tolfte och sista plats i sin division två serie.

 

Där innebandyn slutar tar fotbollen vid och på seniorsidan börjar vårt herrlag i division fem den här gången. Efter fjolårets snöpliga respass ur division fyra skakade det rejält under vintern. Huvudtränare och en hel del spelare lämnade skutan så det såg lite kritiskt ut under en period. 

Några trogna fortsatte och tillsammans med vårt unga juniorlag fick vi ihop en spännande träningsgrupp till slut. Nyförvärv plus hemvändare har givit gruppen ytterligare stadga för Naim, Magnus, Peter, Renè och Jonas att jobba med.  

På tisdag är det premiär hemma mot Hällesåker IF på Guldheden södra.

Matchen börjar klockan 19:45.

Lycka till önskar alla vi med ett rött GIK hjärta!

 

/ Inge

"De är ju han i affären"
2021-12-06 14:36

Bildspelet på en av ungdomsavslutningarna i fotboll här om dagen stannar på den här bilden och jag hör glada påpekanden att...

 

"De är ju han i affären".

 

Yes, det är han i affären på bilden då han hjälper/instruerar samma spelare som just kände igen honom som "han i affären".

Men nu 10 år senare och fortfarande i samma förening, vi pratar Guldhedens IK. Det är rörande på något vis.

 

Det finns inte många nu verksamma ledare om ens någon som har lagt så mycket av sin lediga tid för att framför allt ge barn och ungdomar chansen att idrotta i Guldhedens IK.

 

Att gräva där man står är ett rätt fint uttryck på många sätt och passar och klär Lasse som sytt av en skräddare.

 

Idag har Lasse rollen/uppdraget som ordförande i Guldhedens IK men han är också fortfarande "han i affären".

 

/ Inge

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrar, 18/02 20:39 
Mixlag 2015 - 2016 (Skår), 08/02 17:30 
Mixlag 2015 - 2016 (ISGR), 08/02 17:27 
Guldlördag, 28/01 11:43