SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Guldhedens Idrottsklubb
Fotboll

Bli medlem i Guldhedens Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Fotbollsplanen har fräschats upp!
2024-05-24 15:37
Under våren har vår fina konstgräsplan dränerats och renoverats. Sedan tidigare är även ny belysning på plats. Nu är mattan redo för träning, lek och kommande fotbollsskola i juni! 
 
Hoppas vi ses!
Flickor 2010
F10 på träningscamp i Danmark 10-12 maj
2024-05-12 20:05, Flickor 2010

I helgen har vårt samarbetslag varit på läger i Danmark och gästat Tornados i Standby. Laget består till hälften av tjejer från Guldhedens IK och till hälften från IBK Göteborg. Efter en lång säsong tillsammans blev Danmarkslägret en perfekt avslutning. En hel del träning men också träningsmatcher och ett och annat bad i havet. Mottagandet från SEIF Tornados var fantastiskt med bra mat och roliga aktiviteter tillsammans. Nästa år hoppas vi på att fler lag från Guldheden hakar på.

//Stefan  

Pojkar 2012
Sista tävlingsmatcherna för säsongen
2024-04-21 16:42, Pojkar 2012
Paussnack i halvtid.

Efter sommaren är det dags för vårt P12- lag att växla upp till fullplan och spelformen 5 mot 5 + målvakt. Som förberedelse och som avslutning på denna säsongen spelade laget cup i denna spelform under helgen. Det blev hela fyra matcher på lördagen och två under söndagen. Förutom bra innebandy fanns chansen att hänga med kompisarna och bygga laganda. Inför första matchen blev det också entré genom ett inspring på samma sätt som i de högre seniorserierna.

Träningarna fortsätter ett tag till men från matcherna tar vi en paus och återkommer igen i början av oktober.

 

Sista Matchsammandraget innan sommaren
2024-03-25 08:03

Säsongen börjar närma sig slutet och i helgen spelades det sista matchsammandraget för våra tre yngsta lag.

 

Två av våra deltagande lag fick tidigt  i Ale morgonstund bege sig för spel i Kronans skola i Älvängen. På plats fick vi balansera mellan våra två lag då det ena drabbats av flera frånfall. Flera gedigna insatser i våra matcher men där det var minst lika roligt mellan matcherna. 

 

Sista laget ut fick spela i Torpahallen där vi möttes av ett välordnat arrangemang med korvgrillning och speedshooting mm. Det var riktigt kul att se alla glada barn trots att det stundtals gick lite tungt i matcherna.

 

Ett stort tack till alla föräldrar och föräldrarledare som gjorde denna dag möjlig.

 

//Stefan Krafft

Årsmötet 2024 avklarat
2024-03-25 07:47
Fotbollens och Innebandyns ledningsgrupper skall avlasta styrelsen med det operativa

I veckan 20 mars höll Guldhedens IK ordinarie årsmöte i klubbhuset. Den avgående styrelsen fick full ansvarsfrihet för det gångna året från mötet och revisorerna. Förutom genomgång av vad som hänt under år 2023 valdes åter Lars Nilsson till ordförande. In i styrelsen kliver Anna Hansson som i praktiken redan i ett halvår fungerat som fotbollens barn & ungdomsansvarig.

 

Den stora nyheten presenterades i verksamhetsplanen för kommande år. Två ledningsgrupper inrättas mellan styrelsen och verksamheten. En för Fotboll och en för Innebandy. Avsikten är att dessa grupper skall avlasta styrelsearbetet bl.a. med de händelsestyrda mer operativa frågorna vilket ger styrelsen mer tid att utveckla föreningen mot framtiden.

 

Med nya automatiserade system för Medlemsservice och nytt ekonomisystem sparar vi också mycket jobb och får bättre inblick och ordning i arbetet med ekonomiplaneringen.

 

//Stefan Krafft

Matchsammandrag
2024-02-26 11:33
Engagemang bland många inblandade

I helgen var det ett stort matchsammandrag på Lundbystrand. Det spelades inte mindre än på 10 st innebandyplaner samtidigt i spelformen 3 mot 3 + målvakt. Guldheden ställde tre nya lag på banan för första gången. Alla våra lag skötte sig med den äran med tanke på att många av  våra motståndare spelat matcher sedan tidigare. Vårt P14- lag anförda av Pär och Michael lyckades nog bäst sportsligt, men våra övriga två lag P15 kämpade och spelade de bättre och bättre allt eftersom ivrigt påhejade av en stor föräldrarskara. Stort tack till Erik och Susanne som höll i taktpinnen i coachandet av var sitt lag. Det viktigaste var ändå att få se glädjen att få spela matcher från alla inblandade och att vi hade roligt.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag