SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Guldhedens Idrottsklubb
Fotboll

Bli medlem i Guldhedens Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till vår nya hemsida!

Flytten från vår gamla hemsida hos Svenska lag pågår, varför viss information kan saknas. Har du ett intresse av att hjälpa till att skapa innehåll och nyheter, vänligen hör av dig till teknik@guldhedensik.se.

GULDLÖRDAG
2023-10-14 10:35

Du har väl inte missat att vi kör Guldlördag på lördagar kl.18-22 i vårt fina klubbhus och i skolans gympasalar?

 

Föreningen har genom bidrag från Göteborgs Stad och Socialförvaltningen haft möjligheten att hålla öppet på lördagskvällar och erbjuda aktiviteter till barn & ungdomar. Syftet är att skapa ett allaktivitetshus då man kan komma till oss i stället för att hänga på fel plats eller i fel sällskap. Vi erbjuder sällskapsspel och dataspel eller bara hänga över en fika till självkostnadspris med kompisar. 

Vi finns på plats varje lördag och bemannar med både vuxna men också med våra egna utbildade fantastiska ungdomsledare

Tveka inte! Ta med en kompis en förälder eller kom själv. Vi finns på plats för dig!

 

Välkomna!

Vi byter Innebandy mot Fotboll
2022-04-11 13:57
GIKs innebandydamer här i en bild från när man besegrade topplaget IBF Backadalen

Vitsipporna lapar i sig ljuset samtidigt som gräsmattorna gör sig beredda för att ta emot fotbollsspelare över hela landet. Ja jag vet, men plastgräset funkade inte så bra med vitsipporna :)

 

Det är också den tiden då innebandyfolket tar lite paus efter en lång säsong. Vårt damlag som har skaffat sig en bra och trygg grupp under säsongen hade in i det längsta hoppas hamna på övre halvan av serien. Femteplatsen efter dom fyra suveräna topplagen var möjlig att nå via vinst i sista omgången mot IBK Kungälv. Men kexlaget var starkare den här gången och GIK fick parkera på en ändå fin sjunde plats i sluttabellen. En av dom bästa resultaten för våra damer i division ett på länge och med det ökad tilltro på lyckade kommande säsonger.

Vårt herrlag har haft det svårt den här säsongen och hamnade dess värre på tolfte och sista plats i sin division två serie.

 

Där innebandyn slutar tar fotbollen vid och på seniorsidan börjar vårt herrlag i division fem den här gången. Efter fjolårets snöpliga respass ur division fyra skakade det rejält under vintern. Huvudtränare och en hel del spelare lämnade skutan så det såg lite kritiskt ut under en period. 

Några trogna fortsatte och tillsammans med vårt unga juniorlag fick vi ihop en spännande träningsgrupp till slut. Nyförvärv plus hemvändare har givit gruppen ytterligare stadga för Naim, Magnus, Peter, Renè och Jonas att jobba med.  

På tisdag är det premiär hemma mot Hällesåker IF på Guldheden södra.

Matchen börjar klockan 19:45.

Lycka till önskar alla vi med ett rött GIK hjärta!

 

/ Inge

"De är ju han i affären"
2021-12-06 14:36

Bildspelet på en av ungdomsavslutningarna i fotboll här om dagen stannar på den här bilden och jag hör glada påpekanden att...

 

"De är ju han i affären".

 

Yes, det är han i affären på bilden då han hjälper/instruerar samma spelare som just kände igen honom som "han i affären".

Men nu 10 år senare och fortfarande i samma förening, vi pratar Guldhedens IK. Det är rörande på något vis.

 

Det finns inte många nu verksamma ledare om ens någon som har lagt så mycket av sin lediga tid för att framför allt ge barn och ungdomar chansen att idrotta i Guldhedens IK.

 

Att gräva där man står är ett rätt fint uttryck på många sätt och passar och klär Lasse som sytt av en skräddare.

 

Idag har Lasse rollen/uppdraget som ordförande i Guldhedens IK men han är också fortfarande "han i affären".

 

/ Inge

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 2014, 30/11 15:23 
Mixlag 2016, 17/11 17:58 
Mixlag 2014, 20/10 23:33