Bli medlem i Guldhedens Idrottsklubb
Välkommen till oss i PF12!

Hej!

Vill du pröva på att spela fotboll hos oss i Guldhedens IK?

Vi kan erbjuda en rolig heltäckande fotbollsutbildning i en god och tillåtande miljö som sköts av kunniga och välutbildade tränare.

Vår ambition är att ge alla en möjlighet att bidra och utveckla sitt kunnande i fotboll utifrån sina egna förutsättningar. Vi arbetar med ett långsiktigt utbildningsperspektiv.

I vår verksamhet följer vi Göteborgs Fotbollsförbunds vassa och omfattande Spelarutbildningsplan.

Är du nyfiken och vill testa på att träna med oss är ni välkomna till våra träningar. Vi hälsar alla barn som är födda 2012 välkomna till vårt lag.

Träningstider för 2024

Måndagar 17:30-19:30

Onsdagar 18:30-20:00

Vi planerar att starta upp med utomhusträningar 19/2.

Benskydd är det enda krav vi har på utrustning som spelarna måste ha på sig vid träning och match.

Vi välkomna alla nya och gamla spelare!

/Ledarna

Claudia, Gabriel & Anna

Fotboll och snö är ingen bra kombo
2024-04-03 09:40

Idag 3/4 har vintern gjort sig påmind igen, det gör att vi behöver ställa in dagens träning.

Ledarna

Claudia & Anna